Over Ellen...en Ellen Textiel

Als kind stond ik al in de winkel van mijn moeder. ook al was het toen nog helpen met kleine dingen en winkeltje spelen, de passie was er al en bezorgde mij een droom om ooit zelf een winkel te hebben. Toen ik vele jaren later dit pand kocht was er ook geen moment van twijfel. Mijn eigen kleine winkel werd werkelijkheid. Na verschillende verbouwingen door de jaren heen is mijn winkel gegroeid van de oorspronkelijke 30m2 naar de huidige winkel met een oppervlak van maar liefst 250m2.

In mijn winkel ben ik in mijn element. Er is echt niets leukers te bedenken dan 's morgens de deuren te openen en alles klaar te zetten voor een gezellige dag met de klanten. Mijn medewerksters en ik zorgen er graag voor dat onze klanten zich thuis voelen in de winkel en tevreden naar huis gaan. 

Natuurlijk kan ik niet alles op voorraad hebben en zal er altijd vraag zijn naar dingen die we moeten bestellen. Wij werken veel samen met Anita Textiel in Haelen. Deze winkel is van mijn zus en wij hebben ook verschillende voorraden, dus als ik het niet heb zou het zomaar kunnen dat ik je een dag later kan bellen dat het voor je klaar ligt.

Ellen textiel is geen specifieke modezaak, lingeriewinkel of stoffenhal. Jarenlange ervaring in de behoefte van de lokale klanten heeft voor een groot deel mijn winkel gecreëerd tot wat deze nu is. Alle klanten zijn voor ons uniek en verdienen alle aandacht. De een voor een rits en de ander voor een complete outfit. Ik hou van mijn winkel en van mijn klanten. De winkel past in het winkelbeeld van onze gezellige dorpsstraat samen met de kapper, de bakker, de doe-het-zelf, de drogisterij en vele anderen. 

Ellen textiel is in 1990 opgericht door Ellen Verkoulen en begonnen als een kleine winkel met ondergoed, lingerie en kleinvakartikelen. Door de jaren heen is de winkel flink gegroeid en het assortiment uitgebreid. Onze winkel is al vele jaren een begrip in de regio.